Henkilökunta

Joona on Parkourkeskuksen toinen perustaja sekä edelleen toinen omistajista. Kokemusta Joonalla on parkourista yli 13 vuotta sekä luonnollisen liikkumisen ohjaamisesta yli 10 vuotta. Hän on mm. ollut mukana perustamassa Suomen Parkour yhdistystä vuonna 2004 ja on vieläkin Helsingin kaupunkivastaava. Joonalla on monipuolista kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta sekä luonnollisesta liikumisesta; kokemusta löytyy itsepuolustuslajeista, boulderoinnista, breikkauksesta, juoksusta sekä monesta muusta lajista. Todellinen monitoimimies siis. Kiinnostuksen kohteena ovat itsensä henkinen ja fyysinen kehitys ja haastaminen, sekä halu oppia uutta. Joona myös nauttii nähdä kehitystä ja oivaltamista kaiken ikäisillä luonnollisen liikkumisen parissa.  Joona ohjaa lasten kausitunteja, synttäreitä, polttareita sekä henkilökohtaisia tunteja.

 

 

Janne on Parkourkeskuksen toinen omistaja ja liikkumisen moniosaaja. Valmistuttuaan sirkusartistiksi Koulutuskeskus Salpauksesta, Lahdesta, hän jatkoi sirkusopintojaan korkeakoulussa Tukholman DOCH:ssa (Dans och Cirkushögskolan) pääaineenaan kiinalainen tolppa. Jannella on vahva parkourtausta jo 12 vuoden takaa, jonka lisäksi kokemusta löytyy niin boulderoinnista, juoksemisesta kuin painoilla harjoittelusta. Kokemusta ohjaamisesta ja opettamisesta on kertynyt useiden vuosien aikana niin parkourista kuin muustakin liikkumisesta. Janne on kiinnostunut ihmiskehon rajattomista mahdollisuuksista ja on aina etsimässä uusia mahdollisuuksia kehittää omia taitojaan eteenpäin. Samalla hän haluaa kannustaa muitakin löytämään omat mahdollisuutensa. Janne ohjaa lasten ja aikuisten kausitunteja, synttäreitä, polttareita, lyhytkursseja sekä henkilökohtaisia tunteja.

 

 

 

Veikko elää ja hengittää Parkouria. Lajin hän aloitti jo nuorena ja syksyllä 2010 siitä alkoi muodostua hänelle elämäntapa. Veikko on opettanut parkouria noin 6 vuotta, aluksi apuohjaajana, myöhemmin ohjaajana ja nykyään elääkseen. Liikkujana Veikko on monipuolinen, treenatessaan hän pyrkii kehittämään kaikkia osa-alueitaan. Sen takia hän harrastaa Parkourin lisäksi myös boulderointia, akrobatiaa ja voimailua. Ohjausten lisäksi Veikko vastailee Parkourkeskuksen toimiston puhelimeen arkisin. Jonain viikonloppuina saatat nähdä miehen myös tiskin takana – silloin kannattaa käyttäytyä kunnioittavasti ja treenata kovasti! Veikko ohjaa lasten kausitunteja sekä synttäreitä.

 

 

 

 

Lassi on yksi Parkourkeskuksen uusimmista ohjaajista ja lajilleen omistautunut harrastaja – kokemusta kertynyt noin kaksi vuotta. Englannin kielen opettajaksi valmistavien opintojen ohella hän on kiinnostunut myös akrobatiasta ja harrastanut kamppailulajeja sekä jalkapalloa. Jatkuvasti kehitystä ja laajempaa ihmiskehon tuntemusta ja hallintaa tavoitteleva Lassi tunnetaan välittömänä kaverina. Parkour-ohjaajana hän yhdistää kaksi suurinta intohimoansa: luonnollisen liikkumisen ja rakentavan opetuksen. Lassi ohjaa lasten kausitunteja sekä synttäreitä.

 

 

 

 

 

Harri harrasti aiemmin koripalloa ja juoksemista kunnes aloitti parkourin vuonna 2014 Englannissa. Alkuvuodesta 2016 hän alkoi ohjata parkouria Oulussa ja saman vuoden syksyllä hän muutti Helsinkiin liittyen samalla Parkourkeskuksen ohjaajatiimiin. Koulutukseltaan hän on englannin ja ranskan aineenopettaja ja liikkumisen lisäksi harrastuksiin kuuluu musisointi. Harri tulee hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa ja omaa hillityn ohjaustyylin. Hän haluaa ohjatessaan jakaa innostuksensa parkouriin ja kehittyä luonnollisena liikkujana yhdessä muiden kanssa. Harri ohjaa lasten kausitunteja.

 

 

 

 

 

Slava aloitti parkourin vuonna 2003 ja oli yksi Liettuan ensimmäisen parkour -ryhmän edustajista. Parkourin ohella hänellä on myös kokemusta mm. kuntoilusta, akrobatiasta, taistelulajeista ja esiintymisestä. Ohjaamisen Slava aloitti 2007 ja on sen jälkeen ohjannut useammassa eri maassa. Hänellä on liikunnanohjaajan koulutus ja ohjatessaan hän haluaa luoda turvallisen ympäristön, jossa on helppoa harjoitella liikkumista, oppia tuntemaan oma kehonsa, kohdata haasteita ja ilmaista itseään liikkumisen kautta sekä samalla nauttia siitä. Slava ohjaa lasten kausitunteja pääosin englanniksi.

 

 

 

 

 

Juuli on entinen aktiivinen tanssin harrastaja ja hän on ollut Parkourkeskuksen toiminnassa mukana alusta asti. Keskityttyään enemmän lenkkeilyyn sekä kuntosaliharjoitteluun, on Juuli löytänyt tiensä taas luonnollisen liikkumisen kautta takaisin tanssin pariin. Kokeilunhalu ja uuden oppiminen vie Juulia eteenpäin kehittämään itseään liikkujana. Tuntemus ihmiskehosta ja sen haavoittuvuudesta on tullut tutuksi omakohtaisten kokemuksien sekä lähihoitajan ja vaatturin ammattien kautta. Tavoitteena Juulilla on tulevaisuudessa auttaa työkseen muita löytämään mielen ja kehon yhteys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tällä hetkellä Juulin voi nähdä työskentelemässä tiskin takana tai jumppaamassa salin puolella.