Leirien ehdot, maksut ja tiedot

Ilmoittautuminen:

Leireille ilmoittaudutaan ainoastaan nettisivujen kautta. Jokaiselle leirille ilmoittaudutaan erikseen.

Leirimaksut:

Leirimaksut suoritetaan tilisiirtona), Parkourkeskuksen tilille alla olevilla tiedoilla. Leirimaksun on oltava maksettuna viimeistään toisena leiripäivänä.

Tilinumero: FI8013513000118122

Saaja: Fluxus Oy

Viite: Osallistujan nimi ja leiri

Muista näyttää maksukuitti leirin ohjaajalle!

 

Korvauskäytäntö:

Poissaolot hyvitetään sairastumis- ja loukkaantumistapauksissa lääkärintodistusta vastaan vapaaharjoittelu- lipuilla. Erittäin pitkissä sairastapauksissa (yli 8 viikkoa) neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Vakuutukset:

Ohjatussa toiminnassa on aina voimassaoleva toiminnanvastuuvakuutus. Vapaa ajan vakuutusturvasta huolehtiminen on osallistujien vastuulla.

Peruutukset:

Peruutukset tulee suorittaa viimeistään 3 arkipäivää ennen leirin alkua kirjallisesti, joko sähköpostitse tai paperikirjeenä. Mikäli peruutus ei ole toimitettu kirjallisesti niin leirimaksu astuu voimaan. Leirin aikana tehdyt peruutukset hyvitetään vapaakäyntikerroilla.

Leirin yleiset ehdot:

Oppitunnille on pyrittävä saapumaan ajoissa. Oppitunti alkaa ja päättyy ilmoitettuna aikana, ryhmän kunnon mukaan.

Osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan ohjeita ja neuvoja.
Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää.
Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella.
Osallistuja ei saa käyttäytymisellään haitata muiden osallistujien harjoittelua.
Oppitunneilla saa ja on suotavaa kannustaa muita osallistujia, eikä kilpailua harrasteta.
Alle 16vuotiailta makeisten syöminen tai energiajuomien ja limonadien juominen on oppitunnin aikana ja juuri ennen oppituntia on kiellettyä. Pidätämme oikeuden poistaa makeat virvoitusjuomat alle 16v osallistujalta oppitunnin ajaksi mikäli tämä nauttii niitä oppitunnin aikana tai juuri ennen oppituntia.
Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista ym. Osallistujan on itse pidettävä huolta, ettei kadota niitä. Parkourkeskus ei vastaa osallistujan varusteista.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai lajiin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa opetuksesta ilman korvausta. Ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla edellä lueteltuja sääntöjä, ei loukkaantumisia yleensä satu.

Leireillä kuvataan myös leirivideoita, jotka julkaistaan keskuksen sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua, että tulet kuvatuksi, niin ilmoitathan meille siitä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.