Yleiset ehdot

Kaudelle ilmoittautuminen ja maksaminen

Kausiharjoituksiin ilmoittaudutaan ainoastaan nettisivujen kautta. Jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Jos paikkaa ei kirjallisesti peru (sähköposti käy), voimme periä varausmaksun.

Harjoittelukauden kausimaksu on 245€ (perheryhmä 295€) / kausi / ryhmä.  (Kaudella tarkoitetaan syys- tai kevätkautta.)
Hinta sisältää 16 ohjattua tuntia valitsemassasi ryhmässä ja 5 itsenäistä harjoittelukertaa. Itsenäiset harjoittelukerrat voi vapaasti käyttää Parkourkeskuksen vapaaharjoitteluvuoroilla, ilman aikarajoituksia. Vapaaharjoittelukerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Varausmaksu:

Varausmaksun (50€/hlö) on oltava maksettuna viikko ennen kauden alkua. Varausmaksulla varmistat paikkasi ryhmässä eli, jos varausmaksua ei ole suoritettu voimme perua paikkasi kaudella. Varausmaksua ei makseta takaisin. Varausmaksu kattaa 2 kokeilukertaa (kauden kaksi ensimmäistä tuntia) ja se vähennetään kausimaksusta. Eli jos olet maksanut varausmaksun niin maksettavaa kaudesta jää 195€ (perheryhmässä 245€). Jos tulet mukaan kesken kauden, varausmaksua ei suoriteta erikseen vaan maksetaan kerralla koko kauden maksu.

Kausimaksut:

Kausimaksu tulee olla maksettuna ennen kolmatta kertaa. Kun olet maksanut varausmaksun maksettavaa jää 195€ (perheryhmässä 245€).

Sekä varausmaksun, että kausimaksun voi suorittaa alla olevilla tiedoilla Parkourkeskuksen tilille. Voimme myös lähettää maksuista laskun, mutta silloin lisäämme laskuun 5€ laskutuslisän.

Maksutiedot:

Saaja: Fluxus Oy

Tilinumero: FI8013513000118122

Viite: Osallistujan nimi ja kurssi, johon osallistuu

Muista näyttää maksukuitti ohjaajalle! Kiitos.

Alennukset:

Ilmoittautuessa kahteen ryhmään: -40€, kahden ryhmän yhteishinnasta.

Sisarukset kaudella tai samalla tunnilla: -40€ yhteishinnasta (eli kauden hinta on 225€/osallistuja).

Kaudella olevan lapsen vanhemmat ja sisarukset harjoittelevat vapaaharjoitteluvuoroilla hintaan 5€/kerta.

Korvauskäytäntö:

Poissaolot hyvitetään sairas- ja loukkaantumistapauksissa lääkärintodistusta vastaan, vapaaharjoittelu -lipuilla. Erittäin pitkissä sairastapauksissa (yli 8 viikkoa) neuvotellaan tapauskohtaisesti. Maksettua kausimaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.

Vakuutukset:

Ohjatussa toiminnassa on aina voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus. Vapaa ajan vakuutusturvasta huolehtiminen on osallistujien vastuulla.

Laskutus ja muistutus maksuista:

Jos varausmaksua tai kausimaksua ei ole maksettu ennen aikarajaa (varausmaksu ennen kauden alkua ja kausimaksu ennen kolmatta kertaa) lähetämme huomautuksen. Huomautuksen jälkeen lähetämme laskun, johon lisäämme laskutuskulut 5€ sekä 15€ huomautuslisän.  Perimme 15€ huomautuskulua jokaisesta maksumuistutuksesta. Maksut ovat suoraan perintäkelpoisia. Perinnästä aiheutuvat kulut peritään asiakkaalta. Otathan yhteyttä sähköpostilla, jos maksujen kanssa tulee ongelmia.

Peruutukset:

Mikäli et ole ensimmäisen tai toisen (1.-2.) kerran jälkeen tyytyväinen toimintaamme, varattu harjoittelupaikkaa tulee perua viimeistään toisen kokeilukerran jälkeen, heti seuraavana päivänä kirjallisesti (sähköposti käy), muuten kausimaksu astuu voimaan. Maksettua kausimaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.

Varustus:
Sisäkäyttöön pyhitetyt lenkkarit, mukavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Oppitunnin yleiset ehdot ja vastuuvapautus:

VASTUUVAPAUTUS

Oppitunnille on pyrittävä saapumaan ajoissa (5-10 min. ennen oppitunnin alkua riittää vaihtamaan varusteet). Oppitunti alkaa ja päättyy ilmoitettuna aikana, ryhmän kunnon mukaan (ohjaajien arvion mukaan).

Osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan ohjeita ja neuvoja.
Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää.
Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella.
Osallistuja ei saa käyttäytymisellään haitata muiden osallistujien harjoittelua.
Oppitunneilla saa ja on suotavaa kannustaa muita osallistujia, eikä kilpailua harrasteta.
Alle 16-vuotiailta makeisten syöminen tai energiajuomien ja limonadien juominen on oppitunnin aikana ja juuri ennen oppituntia on kiellettyä. Pidätämme oikeuden poistaa makeat virvoitusjomat alle 16v osallistujalta oppitunnin ajaksi mikäli tämä nauttii niitä oppitunnin aikana tai juuri ennen oppituntia.
Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista ym. Osallistujan on itse pidettävä huolta, ettei kadota niitä. Parkourkeskus ei vastaa osallistujan varusteista.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai lajiin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa opetuksesta ilman korvausta. Ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla edellä lueteltuja sääntöjä, ei loukkaantumisia yleensä satu.

Parkourkeskus pidättää oikeuden muutoksiin kauden ryhmissä. 

Parkourkeskuksessa järjestettävän toiminnan ohessa voidaan kuvata myös kuvia ja videoita, jotka julkaistaan keskuksen sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua, että tulet kuvatuksi, niin ilmoitathan meille siitä.