Parkourkeskuksen Hiihtolomaleiri lähestyy!


by Mikael, 07.02.2019


Kohta alkaa taas hiihtoloma. Koulut sulkee reiluksi viikoksi ja pitäisi keksiä jotain tekemistä, ettei vapaa-aika kulu sohvalla tai tietokoneen ääressä. Meillä on aivan huippu vaihtoehto aivan kotinurkilla:

Tervetuloa Parkourkeskuksen 8-16 vuotiaiden Hiihtolomaleirille!

Ilmoittautua voi tästä.

Hiihtolomalla on leirillä paljon tekemistä ja vauhtia! mm. Parkouria, boulderointikiipeilyä, akrobatiaa sekä temppuilua! Leiriviikolla katsomme myös parkour aiheisia elokuvia ja videoita, joista saa motivaatiota. Hyppää mukaan viettämään kivaa aikaa hyvässä porukassa, taitavien lajiohjaajien kanssa Helsingin cooleimmassa paikassa!

Oli tasosi aloittelija tai kokenut harrastaja ja liikkuja, liikutaan leirillä turvallisesti oman tason mukaan taitavien ohjaajien johdolla ja harjoitellaan parkour-tekniikoita, kunnollista alkulämittelyä, venyttelyä sekä lihaskuntoa ja sitä kautta parannetaan koko kehon motoriikkaa ja peruskuntoa. Lisäksi luvassa parkour leffaa, pelejä, leikkejä ja pieni välipala. Sisaralennus -10%

Hiihtolomaleiri kestää kaksi, kolme tai viisi arkipäivää 18-22.2. Voit ilmoittautua kahdeksi, kolmeksi tai viideksi päiväksi.

Päivittäiset harjoitukset ovat klo: 10.00-14.00 ja paikalle voi saapua klo 9.00. Leirillä ei ole ruokatarjoilua välipalan lisäksi, joten omat eväät on hyvä ottaa mukaan.

Leirivarustus: Ulkovaatteet jossa voi liikkua, sisäkengät, sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Leirin hinta:
5 päivää 155€/hlö 18-22.2.

3 päivää 95€ /hlö 18-20.2.

2 päivää 65€ /hlö 21-22.2.

Ilmoitautuminen tästä!

Katso Ehdot, maksu-ja ohjelman lisätiedot tästä!