Suvilahdessa on Funday-parkour!


by Mikael, 11.02.2019
Oranssi RYn järjestämässä ilmaistapahtumassa, Fundayssa voidaan tänäkin vuonna tutustua parkouriin Parkourkeskuksen pisteellä. Ohjaajanamme paikan päällä toimivat Mikael ja Juuli.

Meidän pisteellä voi oppia sulavaa etenemistä oman tason esteradalla ja myös osallistua parkour-perustekniikka työpajoille.

Radoilla ja esteillä voi harjoitella luontevaa ylitystä, alitusta ja tasapainoilua turvallisesti ja hauskalla tavalla.


Parkourkeskus toivottaa kaikki naiset ja sukupuoleltaan moninaiset, tervetulleeksi osallistumaan tähän kokonaisvaltaiseen harrastukseen. Parkouraajaksi pääsee jokainen joka haluaa haastaa omaa liikkumiskykyään, tasolla ei ole väliä!


Funday on kivan tekemisen päivä 13-28-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Tervetuloa viettämään hauska päivä Oranssilla! Fun Dayssa pääsee päivän aikana kokeilemaan liikunnallisia ja luovia harrastuksia matalalla kynnyksellä useilla harrastuspisteillä. Harrastusryhmiä on parkourissa, sarjakuvassa, soittamisessa, katutaiteessa, sirkuksessa, räpissä ja skeittauksessa. Tapahtuma on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Tapahtumassa on tilaa myös vapaalle yhdessäololle, joten tervetuloa myös ihan vaan hengaamaan! Tarjolla on naposteltavaa, kahvia ja virvokkeita. Fun Day on osa uutta FunNet-hanketta.

Fun Day is a hobby event for girls, women, trans* and non-binary persons from 13 to 28 years of age. In the event you can try out different hobbys free of charge! Fun Day takes place on the 16th of February at Oranssi. Hobbys in the event include parkour, circus, comics, street art, rap and playing musical instruments.

Katso tapahtuma ja eri harrastuspisteet Facebookista

Muista seurata Fun Dayta myös instagramissa

Lisätietoa Oranssi RYsta löytyy heidän nettisivuilta, oranssi.net

Parkour-kurssi alkaa 4.3.19 parkourkeskuksella klo 17.15-18.15
Kertoja on 10kpl ja kurssi loppuu 13.5.
ilmoittautu kurssille voi oranssi.net


Jos sinulla on kysymyksiä Fun Day -tapahtumasta tai keväällä alkavista FunNet-hankkeen harrastusryhmistä, Oranssin Liisa vastaa mielellään! Liisan yhteystiedot: toiminnanjohtaja@oranssi.net ja puh. 044 700 5666. Facebookin mesessä voi myös laittaa viestiä ( Liisa Remes Oranssi Ry ).