Sali

Parkourkeskus on vuonna 2012 perustettu perheyritys ja luonnollisen liikkumisen harjoittelusali. Keskus perustettiin harrastajien toimesta ja on nykyäänkin heidän omistama ja ylläpitämä.
Haluamme tuoda oikean parkourin kaikille lajista ja luonnollisesta liikkumisesta kiinnostuneiden saataville, heidän tasosta tai kunnosta riippumatta. Tavoitteenamme on saada ihmiset liikkumaan ja samalla nauttimaan siitä. Tarjoamme parkourin ohella myös muita lajeja kuten boulderointia ja sirkusta.

Keskuksessamme ei harrasteta kilpailemista ja tämä onkin myös yksi parkourin periaatteista, jotta harjoittelu olisi turvallista ja mielekästä.

Treenisalimme palvelee monipuolisesti kaikkia luovan liikkumisen harrastajia. Salistamme löytyy esimerkiksi pitkä boulderointiseinä sekä voimailurenkaat ja -köydet, joilla ylävartalon harjoittelu sujuu leikiten ja jotka tarjoavat haasteita kovillekin harjoittelijoille. Salilla on myös kaksi kiinalaista tolppaa sirkuksesta kiinnostuneille harrastajille. Pyrimme kehittämään harjoitustiloja jatkuvasti, jotta pystyisimme tarjoamaan uusia haasteita kokeneemmille harrastajille.

Perinteisen voimailun harrastajille löytyy voimanurkkaus, jossa on kahvakuulia kuudesta kolmeenkymmeneen kiloon saakka sekä levytangot ja painoja.

Parkourin sekä freerunningin harjoittelijoille salista löytyy monipuoliset esteet, joissa vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana. Salissamme lajitekniikoiden harjoittelua on helpotettu esimerkiksi alastulopatjoilla ja siirrettävillä esteillä. Näin pystyt harjoittelemaan mahdollisimman montaa eri lajitekniikkaa turvallisesti hallitussa ympäristössä ja samassa tilassa.


Tankonurkkaus tarjoaa monipuoliset puitteet ylä- sekä keskikehon tehokkaaseen harjoitteluun ja yhdistettynä kahvakuula- tai painonnostovälineisiin harjoittelu muuttuu esimerkiksi tehokkaaksi crossfit-treeniksi.

Pehmustettu lattia-alue soveltuu niin akrobatiaan, venyttelyyn kuin myös vaikka joogaan. Temppuiluun salista löytyy pehmeitä patjoja sekä kuusi metriä pitkä ja kaksi metriä leveä Airtrack-pomppupatja.

Naisille ja miehille löytyy omat pukuhuoneet. Kummastakin pukuhuoneesta löytyy kaksi erillistä suihkua, wc, vaatenaulakot sekä vedenottopiste.

Sohvanurkkauksessa on kiva ottaa hengähdystaukoa ja nauttia eväistä.


Parkourkeskus
Teerisuonkuja 4
00700 Helsinki