SaliParkourkeskus. Treenisalimme palvelee monipuolisesti kaikkia luovan liikkumisen harrastajia. Salistamme löytyy erinomainen parkour välineistö jota voi käyttää muuhunkin kuin parkouriin esim. sirkus, crossfit, ninjaworrior,, streetworkout, kiinalainentolppa, kehonpainoharjoittelu tai freerun. Lisäksi pitkä boulderointiseinä sekä voimailunurkaus jossa voi tehdä kehonpainoharjoittelua ja voimanostoa.

Parkourkeskuksen tavoitteet

- levittää luonnollisen liikkumisen ilosanomaa
- pitää parkour aitona ja luonnollisena
- tarjota mahdollisuuksia, ideoita ja motivaatiota harrastajille ja liikkujille
- vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen ennaltaehkäisevästi sekä opettaa hyviä arvoja
- kannustaa aikuisia liikkumiseen ja terveellisempään elämään


Perinteisen voimailun harrastajille löytyy voimanurkkaus, jossa on kahvakuulia kuudesta kolmeenkymmeneen kiloon saakka sekä levytangot ja painoja.

Parkourin sekä freerunningin harjoittelijoille salista löytyy monipuoliset esteet, joissa vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana. Salissamme parkourin ja muiden lajitekniikoiden harjoittelua on helpotettu esimerkiksi alastulopatjoilla ja siirrettävillä esteillä. Näin pystyt harjoittelemaan mahdollisimman montaa eri lajitekniikkaa turvallisesti hallitussa ympäristössä ja samassa tilassa.

Tankonurkkaus tarjoaa monipuoliset puitteet ylä- sekä keskikehon tehokkaaseen harjoitteluun ja yhdistettynä kahvakuula- tai painonnostovälineisiin harjoittelu muuttuu esimerkiksi tehokkaaksi crossfit-treeniksi. Tietenkin parkourin tapaan pystyy harjoittelemaan heilautuksia eli swingejä ja kättejä.

Pehmustettu lattia-alue soveltuu niin akrobatiaan, venyttelyyn kuin myös vaikka joogaan. Temppuiluun salista löytyy pehmeitä patjoja sekä kuusi metriä pitkä ja kaksi metriä leveä Airtrack-pomppupatja.

Naisille ja miehille löytyy omat pukuhuoneet. Kummastakin pukuhuoneesta löytyy kaksi erillistä suihkua, wc, vaatenaulakot sekä vedenottopiste.
Sohvanurkkauksessa on kiva ottaa hengähdystaukoa ja nauttia eväistä.


Parkourkeskus
Teerisuonkuja 4
00700 Helsinki