Parkourkeskus

Luonnollisen liikkumisen Keskus ja aidon Parkourin pyhättö Helsingin Malmilla. Tarjoamme luovaa liikuntaa lapsista aikuisiin, yksityisille, yrityksille ja kouluille. Järjestämme tilaustapahtumia Keskuksella ja ympäri Suomen kuten syntymäpäivät ja polttarit. Parkour sopii monipuolisuutensa ja turvallisuutensa ansiosta kaiken ikäisille ja tasoisille; lapsille se on mieluinen harrastus ja aikuisille tehokas kunnon kohottaja, joka ei edes tunnu liikunnalta. Tarjoamme myös lisäksi kursseja käsilläseisonnasta, akrobatiasta ja kiinalaisesta tolpasta sekä henkilökohtaista ohjausta. Tervetuloa kokeilemaan.

Parkourkeskuksen tavoitteet
- Levittää luonnollisen liikkumisen ilosanomaa
- Pitää parkour aitona ja luonnollisena
- Ei kilpailua, ei kiusaamista, ei höntsäilyä eikä syrjimistä ryhmiin esim. harrastus, urheilu tai kilpailu
- Tarjota mahdollisuuksia, ideoita ja motivaatiota liikkujille
- Vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen ennaltaehkäisevästi sekä opettaa hyviä arvoja
- Kannustaa liikkumiseen ja terveellisempään elämään

Parkourkeskuksella pyörii kaksi parkour kautta vuodessa kevät-ja syyskausi. Parkour kaudelle voi ilmoittautua lasten parkour kausi sivulta.
Lapsille ja nuorille löytyy leirit jotka ovat kesällä, syksyllä, talvella ja ennen koulujen alkua.
Aikuisille tarjolla on aikuisten parkour, johon voi tulla mukaan milloin vain.
Lisäksi aikuisille on myös leirejä, työpajoja ja jameja. Välillä meillä pyörii aikuisten akrobatia-ja sirkustyöpajoja. Kurkkaa aikuisten tunnit tästä.

Vapaavuorot ovat tarjolla kaikille iästä ja tasosta riippumatta ympäri vuoden. Vapaavuoroilla pääsee harjoittelemaan vapaasti koko salissa.
Tiedot ja ohjeet löytyvät vapaavuorosivulta ja tästä.

Suunnittelemme parkour-puistoja ja telineitä sopimuksesta. Ota yhteyttä missä tahansa projektissa info(at)parkourkeskus.fi

Treenisalimme palvelee monipuolisesti kaikkia luovan liikkumisen harrastajia. Salistamme löytyy erinomainen parkour välineistö jota voi käyttää muuhunkin kuin parkouriin esim. sirkus, crossfit, ninjawarrior, streetworkout, kiinalainentolppa, kehonpainoharjoittelu tai freerun. Lisäksi pitkä boulderointiseinä sekä voimailunurkaus, jossa voi tehdä kehonpainoharjoittelua ja voimanostoa.Perinteisen voimailun harrastajille löytyy voimanurkkaus, jossa on kahvakuulia kuudesta kolmeenkymmeneen kiloon saakka sekä levytangot ja painoja.Parkour sekä freerunningin harjoittelijoille salista löytyy monipuoliset välineet, joissa vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana. Salissamme parkourin ja muiden lajitekniikoiden harjoittelua on helpotettu esimerkiksi alastulopatjoilla ja siirrettävillä esteillä. Näin pystyt harjoittelemaan mahdollisimman montaa eri lajitekniikkaa turvallisesti hallitussa ympäristössä ja samassa tilassa.Tankonurkkaus tarjoaa monipuoliset puitteet ylä- sekä keskikehon tehokkaaseen harjoitteluun ja yhdistettynä kahvakuula- tai painonnostovälineisiin harjoittelu muuttuu esimerkiksi tehokkaaksi crossfit-treeniksi. Tietenkin parkourin tapaan pystyy harjoittelemaan heilautuksia eli swingejä ja kättejä.
Pehmustettu lattia-alue soveltuu niin akrobatiaan, venyttelyyn kuin myös vaikka joogaan. Temppuiluun salista löytyy pehmeitä patjoja.Naisille ja miehille löytyy omat pukuhuoneet. Kummastakin pukuhuoneesta löytyy kaksi erillistä suihkua, wc, vaatenaulakot sekä vedenottopiste.
Sohvanurkkauksessa on kiva ottaa hengähdystaukoa ja nauttia eväistä.Parkourkeskus
Teerisuonkuja 4
00700 Helsinki