Toiminta »

Parkour-synttärit

Parkourkeskuksessa koet vauhdikkaat synttärit temppuillen, kiipeillen, hyppien ja loikkien taitavien ohjaajien opastuksella. Synttäriohjelma alkaa koko kehon alkulämmittelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan aidon parkourin perustekniikoita ja sovelletaan opittuja taitoja vapaasti Parkourkeskuksen haasteilla. Kiva ja liikunnallinen ohjelma sopii kaikille 8-vuotta täyttäneille.

Sopii myös aikuisille!

Aloitushinta 95€, sisältää 5 osallistujaa
Yli 5 osallistujaa: aloitusmaksu 95€ ja 15€/hlö jokaisesta lisähenkilöstä (esim. 9 osallistujaa: 95€+ 4x15€= 155€)
Maksimi 15 osallistujaa
Ohjelman kesto 90 min.

Synttäri ohjelma sisältää 30 min ohjattua toimintaa (tervetuliaispuhe ja lajin esittely, perusteellinen alkulämmittely ja parkourtekniikoiden harjoittelu), jonka jälkeen osallistujat saavat 30min vapaaharjoitteluaikaa Parkourkeskuksen esteillä. Vapaa-ajan päätyttyä osallistujat voivat nauttia mahdolliset juhlaherkut (ohjelman varaaja vastaa itse juhlasyömisistä ja juomisista) sohvanurkkauksessa, joka on varattu osallistujien käyttöön. Herkutteluun on varattu 30 min.

Jos ryhmässä on alle 8-vuotiaita, edellytämme synttärien varaajan puolelta valvojaa (alle 8-vuotiaiden määrästä riippuen yksi tai kaksi valvojaa, josta sovitaan varaamisen yhteydessä). Valvoja(t) auttaa tarvittaessa ohjatun osion toteutuksessa ja valvoo vapaata aikaa.

Lisäharjoitteluaika 40€/ 30min / ryhmä. Lisäharjoitteluajasta sovitaan aina ohjelman tilauksen yhteydessä.

Lataa ja tulosta synttärikutsu

Varaamalla synttärit tilaaja hyväksyy seuraavat ehdot. Lue tästä!

Ota yhteyttä! info@parkourkeskus.fi


Parkourkeskus synttärit
Hinta 95.00 €
Lisä 30min
Hinta 40.00 €