Lue kaikki ehdot ja säännöt läpi

Kaudelle ilmoittautuminen ja maksaminen:

Kausiharjoituksiin ilmoittaudutaan ainoastaan nettisivujen kautta. Jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Jos paikkaa ei kirjallisesti peru (sähköposti käy), voimme periä maksun.

Harjoittelukauden kausimaksu on 245€ (perheryhmä 220€) / kausi / ryhmä. (Kaudella tarkoitetaan syys- tai kevätkautta.)
Hinta sisältää 16 ohjattua tuntia valitsemassasi ryhmässä ja 5 itsenäistä harjoittelukertaa. Itsenäiset harjoittelukerrat voi vapaasti käyttää Parkourkeskuksen vapaaharjoitteluvuoroilla, ilman aikarajoituksia. Vapaaharjoittelukerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Kausimaksu:
Kaudelle ilmoittautuessa kausimaksusta tulee lasku ilmoitettuun sähköpostiin (tarkista myös roskapostikansio, jos laskua ei näy). Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.
Lasku maksetaan tilille laskun tietojen mukaan. Muista käyttää viitenumeroa.

Kausimaksu sisältää 40€ kokeilumaksun, jolla voit käydä ensimmäisellä tunnilla. Jos toiminta ei miellytä, palautamme kausimaksun, poislukien 40€ kokeilumaksun.

Jos maksun kanssa tulee ongelmia, niin otathan meihin sähköpostitse yhteyttä.

Alennukset:
Ilmoittautuessa kahteen ryhmään: -40€, kahden ryhmän yhteishinnasta.

Sisarukset kaudella tai samalla tunnilla: -40€ yhteishinnasta (eli kauden hinta on 225€/osallistuja).

Ota yhteyttä meihin niin muutetaan lasku sisältämään alennuksen. Järjestelmä ei osaa tehdä tätä automaattisesti.

Kaudella olevan lapsen vanhemmat ja sisarukset harjoittelevat vapaaharjoitteluvuoroilla hintaan 5€/kerta.


Korvauskäytäntö:
Poissaolot hyvitetään sairas- ja loukkaantumistapauksissa lääkärintodistusta vastaan, vapaaharjoittelu -lipuilla. Erittäin pitkissä sairastapauksissa (yli 8 viikkoa) neuvotellaan tapauskohtaisesti. Maksettua kausimaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.


Vakuutukset:
Ohjatussa toiminnassa on aina voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus. Vapaa ajan vakuutusturvasta huolehtiminen on osallistujien omalla vastuulla.


Laskutus ja muistutus maksuista:
Jos kausimaksua ei ole maksettu ennen aikarajaa (viikko ennen kauden alkua) lähetämme huomautuksen. Huomautuksen jälkeen lähetämme laskun, johon lisäämme laskutuskulut 5€ sekä 15€ huomautuslisän. Perimme 15€ huomautuskulua jokaisesta maksumuistutuksesta. Maksut ovat suoraan perintäkelpoisia. Perinnästä aiheutuvat kulut peritään asiakkaalta. Otathan yhteyttä sähköpostilla, jos maksujen kanssa tulee ongelmia.


Peruutukset:
Mikäli et ole ensimmäisen (1.) kerran jälkeen tyytyväinen toimintaamme, varattu harjoittelupaikka tulee perua ennen toista tuntia kirjallisesti (sähköposti käy), jolloin maksamme kausimaksun takaisin poislukien 40€, jonka pidämme kokeilumaksuna. Maksettua kausimaksua ei palauteta osallistujan lopettaessa kesken kauden.


Varustus:

Sisäkäyttöön pyhitetyt lenkkarit, mukavat sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.


Oppitunnin yleiset ehdot ja säännöt:

Oppitunnille on pyrittävä saapumaan ajoissa (5-10 min. ennen oppitunnin alkua riittää vaihtamaan varusteet). Oppitunti alkaa ja päättyy ilmoitettuna aikana, ryhmän kunnon mukaan (ohjaajien arvion mukaan).

Osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan ohjeita ja neuvoja.
Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää.
Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella.
Osallistuja ei saa käyttäytymisellään haitata muiden osallistujien harjoittelua.
Oppitunneilla saa ja on suotavaa kannustaa muita osallistujia, eikä kilpailua harrasteta.
Alle 16-vuotiailta makeisten syöminen tai energiajuomien ja limonadien juominen on oppitunnin aikana ja juuri ennen oppituntia kiellettyä. Pidätämme oikeuden poistaa makeat virvoitusjomat alle 16v osallistujalta oppitunnin ajaksi mikäli tämä nauttii niitä oppitunnin aikana tai juuri ennen oppituntia.
Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista ym. Osallistujan on itse pidettävä huolta, ettei kadota niitä. Parkourkeskus ei vastaa osallistujan varusteista.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai lajiin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa opetuksesta ilman korvausta.

Ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla sääntöjä, pyritään välttämään turhat loukkaantumiset ja takaamaan sujuva ja mukava harjoittelu. Ohjelmissamme on aina voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus. Henkilökohtaisista vapaa-ajan vakuutuksista osallistuja vastaa itse.

Parkourkeskuksen yleiset säännöt:
1. Älä hyppää pää edellä.
2. Älä hyppää, ellet ole ensin tarkistanut alastuloa.
3. Kun kiipeät ylös, kiipeä vähän matkaa alaspäin ennen kuin hyppäät alas.
4. Älä häiritse muiden harjoittelua. Salissa liikkuessa, katso ettet jää kenenkään alle tai hyppää itse kenenkään päälle.
5. Hippa- ja piiloleikit edellisessä kohdassa mainituista syistä kielletty.

TIEDOSTAN, ETTÄ
Osallistun kiipeilyyn, parkouriin ja toiminnalliseen harjoitteluun vapaaehtoisesti. Minua on informoitu toimintaan sisältyvistä riskeistä etukäteen ja tiedostan toimintaan liittyvät riskit. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni edellytyksen terveyteni ja taitojeni kannalta. Olen tietoinen siitä, että toiminta on sen luonteinen, että siihen sisältyy tapaturman, loukkaantumisen tai pahimmassa tapauksessa kuoleman riski.
Olen ennakkoon saanut tiedon, että asiakkaana vastaan itse matka- ja tapaturmavakuutuksestani. Vapaa-ajanvakuutus ei yleensä korvaa kiipeilyssä tai parkourissa tapahtuvia vahinkoja.

JOTTA KAIKILLA OLISI MUKAVA HARJOITELLA SALISSA NOUDATAN MYÖS NÄITÄ OHJEITA:
 • Ei huutamista.
 • Poista ylimääräiset tavarat taskuista.
 • Ei eväitä saliin. Sohvanurkkaus on eväiden syöntiä varten.
 • Lämmittele ensin.
 • Treenaa maltilla.
 • Älä kiipeä, jos olet vaarassa tippua patjalla tai lattialla olevien esineiden päälle.
 • Älä mene kenenkään alle.Parkourille ja kiipeilylle on lajinomaista, että otteet ja välineet voivat joskus pyörähtää tai siirtyä paikoiltaan. Tarkista ja totuttele välineisiin etukäteen ennen kuin hyppäät.
 • Älä kasaa välineitä päällekäin.
 • Välineiden sisään ei saa mennä.
 • Pidä sali siistinä. Laitathan käyttämäsi välineet ja tavarat takaisin paikoilleen. Siivoa jälkesi sohvanurkkauksessa. Jos huomaat sotkua, ilmoita asiasta henkilökunnalle.
 • Ilmoita henkilökunnalle, jos jotain on rikki tai muuten huonosti. Jos pukuhuoneesta puuttuu wc-paperia, lamppu on palanut tai jotain on rikki, ilmoita henkilökunnalle niin hoidamme asian kuntoon.
 • Huomioi muut kanssatreenaajat. Annathan myös muille tilaa harjoitella ja keskittymisrauhan. Kannusta kaveria ja näytä muille hyvää esimerkkiä noudattamalla näitä sääntöjä.
 • Ennen kaikkea nauti liikkumisesta ja pidä hauskaa!

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena salille ehdottomasti pääsy kielletty!


Toimintaan osallistumalla vakuutan, että olen lukenut ohjeet ja ymmärrän lukemani.

Näiden ohjeiden tai henkilökunnan ohjeiden laiminlyönti voi johtaa Parkourkeskuksesta poistamiseen ilman korvauksia. Parkourkeskuksen henkilökunnalla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova henkilö keskuksen tiloista. Toistuva ohjeiden laiminlyönti voi johtaa porttikieltoon.


Parkourkeskus pidättää oikeuden muutoksiin kauden ryhmissä.


Parkourkeskuksessa järjestettävän toiminnan ohessa voidaan kuvata myös kuvia ja videoita, jotka julkaistaan keskuksen sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua, että tulet kuvatuksi, niin ilmoitathan meille siitä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin 2019.