Toiminta » Parkour-synttärit »

Parkourkeskus synttärit

Parkourkeskus synttärit

Hinta
95.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Parkourkeskus Tilavaraus

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.Parkour-Synttäri osallistuja

Määrä: kpl +15.00 €/kpl (5 kpl sisältyy hintaan)

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Tuotteen kuvaus

Parkourkeskuksessa koet vauhdikkaat synttärit temppuillen, kiipeillen, hyppien ja loikkien taitavien ohjaajien opastuksella. Synttäriohjelma alkaa koko kehon alkulämmittelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan aidon parkourin perustekniikoita ja sovelletaan opittuja taitoja vapaasti Parkourkeskuksen haasteilla. Kiva ja liikunnallinen ohjelma sopii kaikille 8-vuotta täyttäneille. Sopii myös aikuisille!

Aloitushinta 95€, sisältää 5 osallistujaa
Yli 5 osallistujaa 95€+15€/hlö
Maksimi 15 osallistujaa
Ohjelman kesto 90 min.

Ohjelma sisältää 30 min ohjattua toimintaa (tervetuliaispuhe ja lajin esittely, perusteellinen alkulämmittely ja parkourtekniikoiden harjoittelu), jonka jälkeen osallistujat saavat 30min vapaaharjoitteluaikaa Parkourkeskuksen esteillä. Vapaa-ajan päätyttyä osallistujat voivat nauttia mahdolliset juhlaherkut (ohjelman varaaja vastaa itse juhlasyömisistä ja juomisista) sohvanurkkauksessa, joka on varattu osallistujien käyttöön. Herkutteluun on varattu 30 min.

Jos ryhmässä on alle 8-vuotiaita, edellytämme synttärien varaajan puolelta valvojaa (alle 8-vuotiaiden määrästä riippuen yksi tai kaksi valvojaa, josta sovitaan varaamisen yhteydessä). Valvoja(t) auttaa tarvittaessa ohjatun osion toteutuksessa ja valvoo vapaata aikaa.

Lisäharjoitteluaika 40€/ 30min / ryhmä. Lisäharjoitteluajasta sovitaan aina ohjelman tilauksen yhteydessä.

Lataa ja tulosta synttärikutsu

Varaamalla synttärit tilaaja hyväksyy seuraavat ehdot:

Ohjelman tilaaja huolehtii, että kaikki ohjelmaan osallistuvat tutustuvat ohjelman ehtoihin.

Ohjelmaan saavutaan ajoissa (15min on riittävä aika vaihtaa varusteet). Ohjelma alkaa ja päättyy sovittuna aikana. Ohjelman päätyttyä tilaajalla on 15 min aikaa huolehtia, että sohvanurkkaus on tyhjä. Yli menevästä ajasta voimme periä lisämaksun 25€.

Mahdolliset juhlaherkut nautitaan aina ohjelman lopussa (makeat herkut ovat haitaksi keskittymiselle ohjelman aikana). Ohjelman aikana nautimme ainoastaan vettä.

Varustus: rennon liikunnalliset vaatteet, sisäkäyttöön tarkoitetut jalkineet.

Jokaisen osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan ohjeita ja neuvoja.
Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää. Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella. Ohjelman ulkopuolella tapahtuva harjoittelu tapahtuu erikseen sisäänpääsymaksulla ja vapaaharjoittelun säännöillä.

Jokainen on itse vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista yms.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai lajiin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa opetuksesta ilman korvausta. Ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla edellä lueteltuja sääntöjä, pyritään välttämään turhat loukkaantumiset ja takaamaan sujuva ja mukava harjoittelu.

Ohjelmissamme on aina voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus. Henkilökohtaisista vapaa-ajan vakuutuksista osallistuja vastaa itse.

Ota yhteyttä! info@parkourkeskus.fi


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 75.00 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti