Varaamalla synttärit tilaaja hyväksyy seuraavat ehdot:

Ohjelman tilaaja huolehtii, että kaikki ohjelmaan osallistuvat tutustuvat ohjelman ehtoihin.

Ohjelmaan saavutaan ajoissa (15min on riittävä aika vaihtaa varusteet). Ohjelma alkaa ja päättyy sovittuna aikana. Ohjelman päätyttyä tilaajalla on 15 min aikaa huolehtia, että sohvanurkkaus on tyhjä. Yli menevästä ajasta voimme periä lisämaksun 25€.

Mahdolliset juhlaherkut nautitaan aina ohjelman lopussa (makeat herkut ovat haitaksi keskittymiselle ohjelman aikana). Ohjelman aikana nautimme ainoastaan vettä.

Varustus: rennon liikunnalliset vaatteet, sisäkäyttöön tarkoitetut jalkineet.

Jokaisen osallistujan on kuunneltava ja noudatettava ohjaajan ohjeita ja neuvoja.
Osallistujan on noudatettava asiaankuuluvaa varovaisuutta ja kaikenlaista riskinottoa tulee välttää. Loukkaantuneena tai sairaana ei tule harjoitella. Ohjelman ulkopuolella tapahtuva harjoittelu tapahtuu erikseen sisäänpääsymaksulla ja vapaaharjoittelun säännöillä.

Jokainen on itse vastuussa omista tavaroistaan, kuten repuista, juomapulloista ja vaatteista yms.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai lajiin sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa opetuksesta ilman korvausta. Ohjaajat huolehtivat osallistujien turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan. Lähtökohtaisesti kaikki osallistujat kuitenkin harjoittelevat omalla vastuullaan. Noudattamalla edellä lueteltuja sääntöjä, pyritään välttämään turhat loukkaantumiset ja takaamaan sujuva ja mukava harjoittelu.

Ohjelmissamme on aina voimassaoleva toiminnan vastuuvakuutus. Henkilökohtaisista vapaa-ajan vakuutuksista osallistuja vastaa itse.