Toiminta

Treenaaminen poikkeustilanteen aikana.

Hyvät parkouraajat.

Huom. Kesäleirit pidetään normaalin aikataulun mukaisesti. Leirit löytyvät alta.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi on toimittava vastuullisesti olemassa olevien ohjeistuksien ja sääntöjen mukaan.
Toimintamme on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme heti mahdollisista tulevista muutoksista. Tilanne on todella harmillinen ja valitettava, teemme kaikkemme jotta harrastajat ja heidän lähipiirinsä säilyvät terveinä ja voivat samalla nauttia liikkumisesta rakkaiden lajien ja perheen parissa.

Tarjolla on kuitenkin kotitreeniä kaikille kotiin ja lähiympäristöön. Tästä pääsee kotitreenisivulle.
Olemme jakaneet videot myös somekanavilla, jolloin voit katsoa mistä alustalta tahansa.
Hyvä on varsinkin poikkeusoloissa muistaa vastuullinen harrastaminen josta voit lukea treenaamisen ABC sivulta.

Poikkeustilanne on valitettava ja sen etenemisestä on vaikea arvioida, jolloin emme tee hätiköityjä päätöksiä tai suunnitelmia milloin voimme jatkaa tai palata normaaliin käytäntöön. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme heti mahdollisista tulevista muutoksista uutisissa ja teille suoraan parkouraajille mailitse. Tilanne on todella harmillinen ja valitettava ja toivomme, että se rauhoittuisi mahdollisimman pian. Luotettavaa tietoa tilanteesta kannattaa seurata THL:n sivuilta.

Voitte olla yhteydessä poikkeustilanteisiin liittyen info@parkourkeskus.fi tai somekanavilta. Vastaamme mahdollisimman pian.

Tästä löydät kaiken Parkourkeskuksella tapahtuvan ohjatun toiminnan. Yksityistunteihin ja synttäreihin liittyvissä kyselyissä ja varauksissa ota yhteyttä: info@parkourkeskus.fi