Parkourkeskus on luonnollisen liikkumisen keskus Helsingin Malmilla. Tarjoamme luovaa liikuntaa lapsista aikuisiin, yrityksille ja kouluille. Järjestämme myös tilaustapahtumia kuten syntymäpäivät ja polttarit. Parkour sopii monipuolisuutensa ansiosta kaiken ikäisille ja tasoisille; lapsille se on mieluinen harrastus ja aikuisille tehokas kunnon kohottaja, joka ei edes tunnu liikunnalta! Tarjoamme myös lisäksi kursseja käsilläseisonnasta, akrobatiasta ja kiinalaisesta tolpasta sekä henkilökohtaista ohjausta. Tervetuloa kokeilemaan!

Vapaavuorot
Lauantaisin klo 13-18
Sunnuntaisin klo 15-18

Sisäänpääsymaksu vapaavuoroille
Aikuinen: 7€
Lapsi (alle 15v): 6 €

Kuukausijäsenyys 20€/kk (perheet 45€)
Omalla avainkortilla pääset treenaamaan omatoimisesti ilman aikarajoituksia. Avainkortin voit hankkia keskuksen kassalta.
Lue lisää jäsenydestä tästä.
Tällä hetkellä valitettavasti emme myy avainkortteja järjestelmän vian vuoksi. Pahoittelut

Maksu vapaavuoroilla: Pankki- ja luottokortit, käteinen, liikuntasetelit.

Ensimmäistä kertaa parkourkeskuksella? Ennen kuin saavut salille, lue pelisäännöt ja vastuuvapautus läpi (löytyy alhaalta linkistä). Kun tulet ensimmäisen kerran salille vapaaharjoituksiin, pyydämme sinua lukemaan vastuuvapautuslomakkeen, jolla vahvistat tutustuneesi sääntöihimme ja tiedostat harjoittelevasi omalla vastuulla. Tämän jälkeen olet tervetullut harjoittelemaan salillemme. Alaikäiset harjoittelijat: Alle 18-vuotiailla harjoittelijoilla täytyy olla ensimmäisellä kerralla huoltaja mukana, joka vahvistaa vastuuvapautuslomakkeen alaikäisen puolesta! Muutoin emme voi päästä heitä harjoittelemaan saliin. Tämä koskee siis vapaaharjoittelua, ohjattuun toimintaan osallistuminen ei vaadi lomakkeen allekirjoittamista. Muistathan aina ottaa sisäkengät mukaan! (Tämä turvallisuus ja hygieniasyistä.)

Pelisäännöt ja Vastuuvapautus lue tästä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin 2018.