Parkourkeskus on luonnollisen liikkumisen keskus Helsingin Malmilla. Tarjoamme luovaa liikuntaa lapsista aikuisiin, yrityksille ja kouluille. Järjestämme myös tilaustapahtumia kuten syntymäpäivät ja polttarit. Parkour sopii monipuolisuutensa ansiosta kaiken ikäisille ja tasoisille; lapsille se on mieluinen harrastus ja aikuisille tehokas kunnon kohottaja, joka ei edes tunnu liikunnalta! Tarjoamme myös lisäksi kursseja käsilläseisonnasta, akrobatiasta ja kiinalaisesta tolpasta sekä henkilökohtaista ohjausta. Tervetuloa kokeilemaan!

Vapaavuorot
Vapaavuorot alkavat taas lauantaina 25.8. klo 13-18!

Parkour syyskausi 2018 ilmoittautuminen täältä!

Sisäänpääsymaksu vapaavuoroille
Aikuinen: 7€
Lapsi (alle 15v): 6 €

Avainkortti 20€/kk (perheet 45€)
Omalla avainkortilla pääset treenaamaan omatoimisesti ilman aikarajoituksia. Avainkortin voit hankkia keskuksen kassalta. (Ensimmäistä kertaa avainkorttia hankittaessa hintaan lisätään 10 euron avainpantti, jonka saa takaisin palauttaessasi avaimen.)
Tällä hetkellä valitettavasti emme myy avainkortteja järjestelmän vian vuoksi. Pahoittelut

Maksu vapaavuoroilla: Pankki- ja luottokortit, käteinen, liikuntasetelit.

Ensimmäistä kertaa parkourkeskuksella? Ennen kuin saavut salille, lue pelisäännöt ja vastuuvapautus läpi (löytyy alhaalta linkistä). Kun tulet ensimmäisen kerran salille vapaaharjoituksiin, pyydämme sinua allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen, jolla vahvistat tutustuneesi sääntöihimme ja tiedostat harjoittelevasi omalla vastuulla. Tämän jälkeen olet tervetullut harjoittelemaan salillemme. Alaikäiset harjoittelijat: Alle 18-vuotiailla harjoittelijoilla täytyy olla ensimmäisellä kerralla huoltaja mukana, joka kirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen alaikäisen puolesta! Muutoin emme voi päästä heitä harjoittelemaan saliin. Tämä koskee siis vapaaharjoittelua, ohjattuun toimintaan osallistuminen ei vaadi lomakkeen allekirjoittamista. Muistathan aina ottaa sisäkengät mukaan! (Tämä turvallisuus ja hygieniasyistä.)

Pelisäännöt ja Vastuuvapautus lue tästä!