Pikkujoulut & Synttärit 26.11.2022


Uutiset by Joona S., 09.11.2022
Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta ja mukavasta tunnelmasta Parkourkeskus pikkujouluhin & Synttäreille!

Tarjolla on pientä naposteltavaa ja juotavaa (Mehua, glögiä, kahvia), mutta ennen kaikkea Haasteita!

Keskuksen väki on kehitellyt salin täyteen tiukkoja haasteita. Haasteita on kaiken tasoisille aikuisista lapsiin sekä vaativat monipuolisia taitoja ja herkkyyttä kuten parkourissa tapana. Juhlapäivänä on mahdollisuus osallistua kisaan tai tulla muuten vain haastamaan itseään ja treenaamaan. Pukeutuminen asuun ehdottomasti sallittu, oli sitten jouluinen tai jokin muu!

Ilmoittaudu mukaan!


Ohjeita kisaan:

Haasteet ja niiden tiedot löytyvät Parkourkeskuksen seinältä tauluista ja henkilökunta on avustamassa tilassa. Lisäksi tapahtumapäivänä haasteista julkaistaan videoita Parkourkeskuksen some tileille.

Yrityksiä saa olla monta ja niin pitääkin Parkourin hengen mukaan. Tarkoitus on treenata, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa. Palkintoja ja lisäpisteitä saa mm. Hauskin asu, paras tsemppari, kovin yrittäjä ja paras video! Eniten pisteitä kuitenkin saa onnistumisesta haasteessa. Muistathan ilmoittautua.

Tervetuloa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Uudet Kokeilutunnit 3.12. Ja 7.1.

Uudet kokeiluivät julki! 3.12. Ja 7.1. On taas mahdollisuus kokeilla parkour tunteja ja tutustua tiloihin.  Uusille harrastajille on jälleen mahdollisuus Parkour kokeilutunneille maksutta. Parkourkeskuksen kokeilutunneilla lapset, nuoret ja aikuiset pääsevät maksutta k...

Stunt Workshop tulossa pian!

Nyt on mahtavuutta tulossa! Stunt Workshop 10.12.2022 Ole kuulolla, kerromme pian lisää!

Parkour kevätkauden 2023 ilmoitautuminen avattu!

Ilmoittautuminen on avattu parkour Kevätkaudelle 2023!Parkour Kevätkausi kestää 16 viikkoa.Kausi alkaa viikolla 3 (16.1.-22.1.) ja päättyy viikolla 19 (14.5.->)Kauden hinta: 250€ Sisältää 21 kertaa  (16 ohjattua tuntia kerran viikossa ja 5 vapaaharjoittelukertaa, jotka käytetä...