Avoin työpaikka


Uutiset by Joona S., 16.12.2023
Hei sinä potentiaalinen parkourohjaaja!

Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden liittyä osaksi meidän innostavaa ja energistä työyhteisöä. Etsimme henkilöä, joka voisi toimia parkour-ohjaajana, mutta työnkuvaan voi sisältyä myös muita tehtäviä, jotka vastaavat omia vahvuuksiasi ja tarpeitasi. Tarjoamme joustavan osa-aikatyön, jonka voit sovittaa omiin tarpeisiisi. Esim. ohjaat jo muualla, mutta haluat lisää tunteja tai muunlaista ohjaamista.

Työssäsi pääset hyödyntämään parkour-osaamistasi ja ohjaamaan asiakkaitamme parkourkeskuksella ja sen ulkopuolella. Lisäksi saat mahdollisuuden treenata parkouria omalla ajallasi ja yhdessä muiden työntekijöiden ja ystävien kanssa. Tarjoamme myös koulutuksia, joiden avulla voit kehittää osaamistasi ja oppia uutta. Meillä on myös hyvähenkinen työyhteisö, jossa voit tehdä työtä hyvillä fiiliksillä sekä saat tukea treenikavereiltasi ja esihenkilöiltäsi.


Tarjoamme sinulle seuraavat edut:
- Mahdollisuus treenata parkouria ja muuta (esim. sali, sirkus jne..) omalla ajallasi parkourkeskus tiloissa melkein milloin vain (kuukausijäsenyys).
- Treenaa työkavereiden ja omien kavereiden kanssa (yksi kaveri ilmaiseksi). Myönnämme kaverihinnan myös muille ystävillesi kuukausijäsenyyteen 10€/kk.
- Koulutuksia ja mahdollisuus kehittää osaamistasi
- Työkengät ja vaatteet (yhdet kengät, kaksi T-paitaa, hupparin/collegen/paidan) vuodessa.
- Järjestämme mukavaa tekemistä työyhteisölle työhyvinvointi-hengessä esim. surffaus, kiipeily, saunominen..

Palkka koulutuksen ja osaamisen mukaan.
Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan työmahdollisuuksista matalalla kynnyksellä. Odotamme innolla yhteydenottoasi ja mahdollisuutta tutustua sinuun paremmin!
joona.saloranta@parkourkeskus.fi
0407587777


Ystävällisin terveisin,
Parkourkeskus

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Talviloma leirit 2024

Talvileirit pidetään Hiihtolomaviikolla 19.2-23.2.2024 (viikko 8). Päivittäiset harjoitukset ovat klo 9.00-15.00 Voit ilmoittautua viideksi, kolmeksi tai kahdeksi päiväksi: 5 päivää 165€/hlö, 19.2.-23.2. (ma-pe) 3 päivää 110€ /hlö, 19.2.-21.2. (ma-ke) 2 päivää 75€ /hlö, 19.2.-23....

Kesäleirit 2024

Kesäleirit 2024 Parkourkeskuksen Kesäleirillä on paljon tekemistä ja hauskanpitoa! Leiripäiviin sisältyy liikkumista sisällä ja ulkona sään salliessa, parkour-tekniikoiden harjoittelua, kiipeilyä, akrobatiaa, kehonhallintaa, seikkailua, parkourvideoita, pelejä, leikkejä... ja ka...

Uusi vuosi ja uusi kevätkausi 2024

Kausi alkaa viikolla 3 (15-21.1.) ja päättyy viikolla 19 (6.5.->) Vielä mahtuu siis mukaan! Kauden hinta: 259€ Sisältää 16 ohjattua tuntia kerran viikossa, ilmaiset vapaaharjoittelukerrat, jotka käytetään kauden aikana vapaavuoroilla). Lisäksi vappujuhlat ja kaude...