Parkourkeskuksen tiloissa tapahtuu taikaa.


by Mikael, 04.02.2019
Launataina 9.2 ja 16.2 ei ole vapaavuoroa.


Suomen Parkour Yhdistys (SPY) järjestää Parkourkeskuksen ja Parkour Akatemian tiloissa seuraavat kaksi viikonloppua VOK-1 parkour-ohjaajakoulutuksen. Parkour-ohjaajia tai ohjauksesta kiinnostuneita harrastajia ympäri Suomea saapuvat Helsinkiin syventämään osaamistaan ja verkostoitumaan muiden samanhenkisten kanssa.

SPY ja Varalan urheiluopiston Valmennuskeskus järjestävät yhteistyössä parkour-ohjaajakoulutuksia. Koulutus noudattaa VOK eli suomalaisen Valmennus- ja Ohjaajakoulutuksen perusteita. Koulutus valmistaa ohjaajakandidaattia yksittäisen harjoituksen ja harjoitusjakson toteuttamiseen. Koulutuksen aikana jokaisen oma valmennusfilosofia vahvistuu tärkeiden havaintojen, ryhmätöiden ja pohdiskelun ansioista.

Yhtenä pääkouluttajana toimii Parkourkeskuksen oma Janne Eskelinen, kuka on ollut mukana SPYn kanssa kehittämässä kyseistä koulutusmetodia ja -aineistoa nykyiseen muotoonsa.

Koulutukseen osallistuvat myös Parkourkeskuksen ohjaajia. Parkour voi olla henkisellä ja fyysisellä tasolla vaativa laji. Ohjaamme päivittäin eri-ikäisiä ryhmiä mikä vaatii meidän ohjaajiltamme kovaa vastuuntuntoa ja soveltuvuutta. Parkourkeskus haluaa tarjota parkourperheelleensä parhaan ympäristön missä harjoittaa ja edistää rakasta harrastusta.

Lisää infoa VOK parkour-ohjaajakoulutuksesta tästä.