FunNet -harrastusryhmä maanantaisin Parkourkeskuksella.


by Mikael, 26.02.2019
Mikä FunNet?
FunNet on harrastusverkostohanke, joka tarjoaa maksuttomia harrastuksia 13-28-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. Hankkeessa järjestetään harrastustapahtumia ja -ryhmiä joissa tarjotaan mm. parkour harjoittelua. Kolmivuotisen hankkeen aikana tuotetaan myös opas turvalliseen ja sukupuolisensitiiviseen harrastamiseen. Avainsanoja FunNetin tapahtumissa ja harrastusryhmissä ovat turvallisempi tila, sukupuolisensitiivisyys ja matala kynnys.

Ryhmän vetäjät ovan pääsääntöisesti Mikael ja Juuli, tutut kasvot myös Funday tapahtumasta Suvilahdessa. Ohjatun tunnin aikana tutustutaan parkourin perus tekniikoihin erilaisten esteiden navigoinnissa ja kasvatetaan luottamusta omaan kehoon ja kykyyn liikkua.

FunNetin harrastusryhmien toimintaa järjestetään kevät- ja syyskausina. Ryhmiin on ilmoittautuminen. Parkour -harrastusryhmä kokoontuu Parkourkeskuksella ja on maksuton!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen:
funnet@oranssi.net tai +358 44 744 5832
Viestiä voi myös lähettää hankekoordinaattori Niina Onkamolle, hänen someprofiilien kautta Facebookissa tai Instagramissa. Kerro ilmoittautumisessa nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja että haluat ilmoittautua parkour-ryhmään!

Kevätkauden FunNet Parkour tapahtuu aina:

Maanantaisin klo 17:15 - 18:15
Aikavälillä 4.3.2019 - 13.5.2019. (HUOM Pääsiäisenä 22.4 ei ole tuntia)