Hygienia ja Influenssakausi sekä korona


Uutiset by Joona S., 12.03.2020
Nyt kun flunssa/influenssakausi on aktiivisimmin päällä sekä korona on liikkeellä, muistattehan *huolellisen* käsihygienian.

Käsien pesu aina heti Keskukselle sisääntultaessa ja lähtiessä.

Mikäli oireilet, olet flunssainen tai muuten kipeä on parempi jäädä kotiin toipumaan. Eli ei treeneihin kipeänä.
Keskuksella muistutamme käsien pesusta ja tiskiltä löytyy käsidesiä. Olemme huomioineet tilanteen myös Keskuksen kaikessa siisteydessä.

Jos olet matkustanut kotimaassa tai etenkin ulkomailla, olethan tietoinen mahdollisesta suuremmasta tartuntariskistä ja ilmoitat siitä töihin, harrastuksii. Eli ei töihin ja harrastuksiin.

Tunnit jatkuu toistaiseksi vielä normaalisti, muuta toimintaa on rajoitettu.

Lauantain 14.3. vapaavuorot on peruttu.

Seuratkaa uutisia, THL:n ja WHO:n tiedotteita koronan tilasta Suomessa. Tunnit jatkuu toistaiseksi vielä normaalisti, muuta toimintaa on rajoitettu. Parkourkeskus noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia harraste- ja leiritoiminnan järjestelyjen ja harrastajien liikkumisen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. Keskus seuraa ja arvioi tilannetta ja viranomaistiedotusta säännöllisesti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaille.

Miten suojaat itseäsi?
  • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut
  • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
  • Vaihda kotona käsipyyhkeitä usein ja käytä kodin ulkopuolella kertakäyttöpyyhkeitä.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Vältä suuria väkijoukkoja ja läheistä kosketusta henkilöön, jolla on hengitystieinfektio.
  • Julkisilla paikoilla ja väkijoukoissa pidä vähintään metrin etäisyys muihin erityisesti, jos joku yskii tai aivastaa
Päivitetty 13.3. klo 14.00

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille. Leirejä on Aikuisille ja lapsille/nuorille kesäkuussa. Ilmoittaudu äkkiä, ennenkuin paikat menevät. Ilmoittaudu aikuisten leirille. Ilmoittaudu lasten ja nuorten leirille.

Uudet aikuisten parkour tunnit alkavat 30.3. alkaen

Tervetuloa mukaan aikuisten parkour tunneille. 30.3. alkaa taas uudet tunnit ja tilaa on. Tunteja on tiistaina ja torstaina. Tästä pääset ilmoittautumaan ja lukemaan lisää.

Sähköposti on valitettavasti alhaalla 11.3. alkaen

Meidän palveluntarjoajan sähköpostipalvelu on valitettavasti alhaalla, joten emme pääse lukemaan sähköpostia. Jos on tärkeitä asioita, soittakaa meille tai lähettäkää watsappia, telegramia tai viestiä facebookin kautta. palvelu on alhaaalla 11.3. eteenpäin ainakin 17.3.