Poikkeustilanteen aikana on hyvä toimia vastuullisesti, kuten parkourissa aina


Uutiset by Joona S., 10.04.2020
Hyvät parkouraajat.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi on toimittava vastuullisesti olemassa olevien ohjeistuksien ja sääntöjen mukaan.
Toimintamme on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme heti mahdollisista tulevista muutoksista. Tilanne on todella harmillinen ja valitettava ja toivomme, että se rauhoittuisi mahdollisimman pian.

Tarjolla on kuitenkin kotitreeniä kaikille kotiin ja lähiympäristöön. Tästä linkistä pääsee kotitreenisivulle, mistä löytyy videot. Olemme jakaneet myös somekanavilla videot, jolloin voit katsoa mistä alustalta tahansa. Tässä Kotitreenit sivulle.
Hyvä on kuitenkin muistaa vastuullinen harrastaminen josta voit lukea treenaamisen ABC sivulta.

Jos tulee kysymyksiä, saat meidät kiinni sähköpostilla info@parkourkeskus.fi

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille. Leirejä on Aikuisille ja lapsille/nuorille kesäkuussa. Ilmoittaudu äkkiä, ennenkuin paikat menevät. Ilmoittaudu aikuisten leirille. Ilmoittaudu lasten ja nuorten leirille.

Uudet aikuisten parkour tunnit alkavat 30.3. alkaen

Tervetuloa mukaan aikuisten parkour tunneille. 30.3. alkaa taas uudet tunnit ja tilaa on. Tunteja on tiistaina ja torstaina. Tästä pääset ilmoittautumaan ja lukemaan lisää.

Sähköposti on valitettavasti alhaalla 11.3. alkaen

Meidän palveluntarjoajan sähköpostipalvelu on valitettavasti alhaalla, joten emme pääse lukemaan sähköpostia. Jos on tärkeitä asioita, soittakaa meille tai lähettäkää watsappia, telegramia tai viestiä facebookin kautta. palvelu on alhaaalla 11.3. eteenpäin ainakin 17.3.