Poikkeustilanteen aikana on hyvä toimia vastuullisesti, kuten parkourissa aina


Uutiset by Joona S., 10.04.2020
Hyvät parkouraajat.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi on toimittava vastuullisesti olemassa olevien ohjeistuksien ja sääntöjen mukaan.
Toimintamme on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme heti mahdollisista tulevista muutoksista. Tilanne on todella harmillinen ja valitettava ja toivomme, että se rauhoittuisi mahdollisimman pian.

Tarjolla on kuitenkin kotitreeniä kaikille kotiin ja lähiympäristöön. Tästä linkistä pääsee kotitreenisivulle, mistä löytyy videot. Olemme jakaneet myös somekanavilla videot, jolloin voit katsoa mistä alustalta tahansa. Tässä Kotitreenit sivulle.
Hyvä on kuitenkin muistaa vastuullinen harrastaminen josta voit lukea treenaamisen ABC sivulta.

Jos tulee kysymyksiä, saat meidät kiinni sähköpostilla info@parkourkeskus.fi

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vapaavuorot pyörivät jälleen!

Voimme hyvillä mielin ilmoittaa, että pääsemme taas pitämään vapaavuoroja. Vapaavurot toimivat nyt varaus käytännöllä. Eli kaikki varaavat paikan itselleen varaustuotteen kautta vapaavuorot sivulla. Paikkoja on rajoitetusti koronan takia, että turvallinen harjoittelu on mahdollis...

Ilmoittaudu - Parkour Syyskausi 2021

Lasten ja nuorten Parkour syyskausi 2021 ilmoittautuminen on auki. Parkour sopii kaikille ja kaiken tasoisille, valitse vain sopiva ikäryhmä. Varaa paikkasi nyt.

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille. Leirejä on Aikuisille ja lapsille/nuorille kesäkuussa. Ilmoittaudu äkkiä, ennenkuin paikat menevät. Ilmoittaudu aikuisten leirille. Ilmoittaudu lasten ja nuorten leirille.