Poikkeustilanteen aikana on hyvä toimia vastuullisesti, kuten parkourissa aina


Uutiset by Joona S., 10.04.2020
Hyvät parkouraajat.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi on toimittava vastuullisesti olemassa olevien ohjeistuksien ja sääntöjen mukaan.
Toimintamme on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme heti mahdollisista tulevista muutoksista. Tilanne on todella harmillinen ja valitettava ja toivomme, että se rauhoittuisi mahdollisimman pian.

Tarjolla on kuitenkin kotitreeniä kaikille kotiin ja lähiympäristöön. Tästä linkistä pääsee kotitreenisivulle, mistä löytyy videot. Olemme jakaneet myös somekanavilla videot, jolloin voit katsoa mistä alustalta tahansa. Tässä Kotitreenit sivulle.
Hyvä on kuitenkin muistaa vastuullinen harrastaminen josta voit lukea treenaamisen ABC sivulta.

Jos tulee kysymyksiä, saat meidät kiinni sähköpostilla info@parkourkeskus.fi

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Parkour Syysleirit 2021 lapsille ja nuorille ovat täällä / Ilmoittaudu mukaan

Parkour syysleirit lapsille ja nuorille. Leirillä treenataan hyvässä ja turvallisessa seurassa Malmin huippu spoteilla sään salliessa ja Parkourkeskus tiloissa.

Tervetuloa lasten ja nuorten parkour syksyn tunneille 2021

Lasten ja nuorten syksyn parkour tunnit. Varaa paikkasi vain 20€. Voit tulla kokeilemaan ensimmäisen syyskauden tunnin hintaan 20€, sen päätä haluatko jatkaa.

Kiitos kevätkaudesta ja hyvää kesää kaikille

Kiitos kaikille syyskaudesta. Kausi saatiin hienosti pakettiin kiitos teille kaikille siitä. Hyvää kesää ja nähdään kauden puitteissa syksyllä. Kesällä on kuitenkin toimintaa ja paikkoja on vielä jäljellä esim aikuisten tunneilla ja lasten kesäleireillä. Kuukausijäsenyyden voit m...