TET-Harjoittelu


Uutiset by Joona S., 30.10.2020

Meillä oli ilo saada Tet-harjoittelija apuun näin syksyn pimeneviin iltoihin. Luukas teki erinomaista työtä ja oli iso apu. Tässä lyhyt kertomus TET viikosta.

Olin tämän viikon 26-30.10.2020 Parkourkeskuksella

TET-harjoittelussa. Työpäivät olivat 5h pitkiä ja työaika oli noin klo 14-19.15. Ensimmäisenä päivänä Joona näytti mistä löytyy mitkäkin tarvikkeet, jonka jälkeen kiristin salin tankojen ruuvit kuusiokoloavaimella. Tiistaina imuroin pukuhuoneet, aulan ja koko salin.

Siihen meni yllättävän kauan, mutta minulle jäi silti vapaa-aikaa. Keskiviikkona pyyhin esteet ja tangot salista rätillä ja pesuaineella. Tähän meni noin 80 minuuttia ja treenasin omia haasteita sen jälkeen. Torstaina imuroin taas keskuksen läpikotaisin.

Viimeiseksi päiväksi ei ollut enää mitään suurempaa hommaa, joten menin Parkourkeskukselle vasta 15.45 odottamaan, että tunnit alkaa. Joka Päivä tunnit alkoivat 16.15 tiistaita lukuun ottamatta. Olin apuohjaajana tunneilla ja vedin muun muassa alkulämmittelytr ryhmilleloppuviikosta.

Päivät olivat aika rankkoja, koska liikuin melkein koko ajan ja tein lihaskuntoa lähes joka tunnilla, jota olin ohjaamassa. Tämä viikko oli kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen kokemus ja mukavaa vaihtelua arkeen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille. Leirejä on Aikuisille ja lapsille/nuorille kesäkuussa. Ilmoittaudu äkkiä, ennenkuin paikat menevät. Ilmoittaudu aikuisten leirille. Ilmoittaudu lasten ja nuorten leirille.

Uudet aikuisten parkour tunnit alkavat 30.3. alkaen

Tervetuloa mukaan aikuisten parkour tunneille. 30.3. alkaa taas uudet tunnit ja tilaa on. Tunteja on tiistaina ja torstaina. Tästä pääset ilmoittautumaan ja lukemaan lisää.

Sähköposti on valitettavasti alhaalla 11.3. alkaen

Meidän palveluntarjoajan sähköpostipalvelu on valitettavasti alhaalla, joten emme pääse lukemaan sähköpostia. Jos on tärkeitä asioita, soittakaa meille tai lähettäkää watsappia, telegramia tai viestiä facebookin kautta. palvelu on alhaaalla 11.3. eteenpäin ainakin 17.3.