TET-Harjoittelu


Uutiset by Joona S., 30.10.2020

Meillä oli ilo saada Tet-harjoittelija apuun näin syksyn pimeneviin iltoihin. Luukas teki erinomaista työtä ja oli iso apu. Tässä lyhyt kertomus TET viikosta.

Olin tämän viikon 26-30.10.2020 Parkourkeskuksella

TET-harjoittelussa. Työpäivät olivat 5h pitkiä ja työaika oli noin klo 14-19.15. Ensimmäisenä päivänä Joona näytti mistä löytyy mitkäkin tarvikkeet, jonka jälkeen kiristin salin tankojen ruuvit kuusiokoloavaimella. Tiistaina imuroin pukuhuoneet, aulan ja koko salin.

Siihen meni yllättävän kauan, mutta minulle jäi silti vapaa-aikaa. Keskiviikkona pyyhin esteet ja tangot salista rätillä ja pesuaineella. Tähän meni noin 80 minuuttia ja treenasin omia haasteita sen jälkeen. Torstaina imuroin taas keskuksen läpikotaisin.

Viimeiseksi päiväksi ei ollut enää mitään suurempaa hommaa, joten menin Parkourkeskukselle vasta 15.45 odottamaan, että tunnit alkaa. Joka Päivä tunnit alkoivat 16.15 tiistaita lukuun ottamatta. Olin apuohjaajana tunneilla ja vedin muun muassa alkulämmittelytr ryhmilleloppuviikosta.

Päivät olivat aika rankkoja, koska liikuin melkein koko ajan ja tein lihaskuntoa lähes joka tunnilla, jota olin ohjaamassa. Tämä viikko oli kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen kokemus ja mukavaa vaihtelua arkeen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Toiminta jatkuu ja jatkamme voimassa olevilla linjauksilla nyt koronan kasvaessa

Toiminta jatkuu ja jatkamme voimassa olevilla linjauksilla. Muistetaan hyvät toimet ja käyttäytyminen koronan aikana. Kiitos @thl.fi @boulderkeskus näistä kuvista ja jaosta. Hyvä muistaa: Kipeänä ei Parkourkeskukselle tai treenaamaan. Pese kädet tullessa ja lähtiessä....

Taas saimme mahdollisuden tarjota TET Harjoittelu paikka nuorelle

TET- harjoittelu Olin viikon (16-20.11.2020) TET- harjoittelussa Parkourkeskuksessa, Malmilla. Työpäivät kestivät noin 5h (14-19:15). Maanantaina minulle esiteltiin mistä kaikki löytyy ja miten asiat tehdään. Sain myös kiristää salissa olevien tankojen ruuvit valvotusti ...

Kevätkausi 2021 ilmoittautuminen on auki

Tervetuloa mukaan vuoden 2021 kevätkaudelle. Ilmoittautuminen kaudelle on nyt auki. Tästä pääset ilmoittautumaan