Taas saimme mahdollisuden tarjota TET Harjoittelu paikka nuorelle


Uutiset by Joona S., 25.11.2020

TET- harjoittelu

Olin viikon (16-20.11.2020) TET- harjoittelussa Parkourkeskuksessa, Malmilla.

Työpäivät kestivät noin 5h (14-19:15). Maanantaina minulle esiteltiin mistä kaikki löytyy ja miten asiat tehdään. Sain myös kiristää salissa olevien tankojen ruuvit valvotusti ja imuroida eteisen, oleskelutilan, pukuhuoneet ja salin. Tämän jälkee minulle ihme kyllä jäi aikaa treenata ja oleskella ennen tuntien alkua.

Tiistaina tulin vasta vähän myöhemmin töihin, sillä tein maanantaina tiistain työtehtävän (imuroinnin). Tiistai meni oikeastaan vaan katsellen miten lapsia ja nuoria ohjattiin.

Keskiviikkona minua odotti tankojen, painojen ja muiden esteiden pyyhkiminen. Torstaina imuroin taas kaikki keskuksen tilat ja pääsin ohjaamaan mm. alkulämmittelyt.

Viikon loputtua perjantaina kirjoitin tämän ja tajusin kuinka nopeasti viikko oli mennyt, miten mukavaa ja erilaista tämä oli arkeen verrattuna ja kuinka tulen kaipaamaan niitä energiaa kuluttavia työpäiviä parkourkeskuksessa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vapaavuorot pyörivät jälleen!

Voimme hyvillä mielin ilmoittaa, että pääsemme taas pitämään vapaavuoroja. Vapaavurot toimivat nyt varaus käytännöllä. Eli kaikki varaavat paikan itselleen varaustuotteen kautta vapaavuorot sivulla. Paikkoja on rajoitetusti koronan takia, että turvallinen harjoittelu on mahdollis...

Ilmoittaudu - Parkour Syyskausi 2021

Lasten ja nuorten Parkour syyskausi 2021 ilmoittautuminen on auki. Parkour sopii kaikille ja kaiken tasoisille, valitse vain sopiva ikäryhmä. Varaa paikkasi nyt.

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan 2021 kesäleireille. Leirejä on Aikuisille ja lapsille/nuorille kesäkuussa. Ilmoittaudu äkkiä, ennenkuin paikat menevät. Ilmoittaudu aikuisten leirille. Ilmoittaudu lasten ja nuorten leirille.