Kiitos kevätkaudesta ja hyvää kesää kaikille


Uutiset by Joona S., 04.06.2021
Kiitos kaikille syyskaudesta. Kausi saatiin hienosti pakettiin kiitos teille kaikille siitä. Hyvää kesää ja nähdään kauden puitteissa syksyllä.
Kesällä on kuitenkin toimintaa ja paikkoja on vielä jäljellä esim aikuisten tunneilla ja lasten kesäleireillä. Kuukausijäsenyyden voit myös hankkia parkourkeskus tiloihin ja treenata melkein milloin haluat. Järjestämme myös muita toimia joista ilmoitamme sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä ja pysy mukana.

Lasten ja nuorten leirit

Aikuisten Parkour tunnit

Parkour Syyskausi 2021

Tervetuloa mukaan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

TET viikot Parkourkeskus toimissa

Olin viikot 20.9 – 1.10 Parkourkeskuksella Tet-harjoittelijana Tetissä oleminen antoi minulle kuvan,siitä mitä töiden tekeminen on ja miltä tuntuu sopeutua uutten työrytmiin. Työ päivien pituus Parkourkeskuksella oli melko armollinen,Päivien pituus vaihteli 5-4 tuntia päi...

Parkour Syysleirit 2021 lapsille ja nuorille ovat täällä / Ilmoittaudu mukaan

Parkour syysleirit lapsille ja nuorille. Leirillä treenataan hyvässä ja turvallisessa seurassa Malmin huippu spoteilla sään salliessa ja Parkourkeskus tiloissa.

Tervetuloa lasten ja nuorten parkour syksyn tunneille 2021

Lasten ja nuorten syksyn parkour tunnit. Varaa paikkasi vain 20€. Voit tulla kokeilemaan ensimmäisen syyskauden tunnin hintaan 20€, sen päätä haluatko jatkaa.