Lasten & Nuorten Parkour ryhmät‪»
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Ilmoittaudu Tikkurila syyskausi 2023

Parkour ulkotunneilla koet vapauden ja seikkailun iloa, samalla kun haastat itseäsi kaupunkiympäristössä ja luonnossa. Kehitä liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa sekä muita uskomattomia taitoja – Parkour yhdistää liikunnan ja luovuuden ainutlaatuisella tavalla.
  • Parkour Syyskausi (ulkona) Tikkurila kestää 8 viikkoa. Kausi alkaa viikolla 33 (14.8.-15.8.) ja päättyy viikolla 40 (5.10. 6.10.)
  • Kauden hinta: 125€ Sisältää 8 ohjattua tuntia kerran viikossa, ilmaiset vapaaharjoittelukerrat, jotka käytetään kauden aikana vapaavuoroilla Malmin Parkourkeskus tiloissa. lisäksi ilmainen pääsy syysloma viikon tapahtumaan ja Parkourkeskus pikkujouluihin joulukuussa.
  • 4 kertaa Heurekan kivet. 
    4 kertaa Tikkurilan kirjasto.
  • Kauden tunneilla on tapaturmavakuutus.
  • Tutustu Parkourkeskuksen Ammattiohjaajiin.
  • Ilmoittautumalla hyväksyt kauden ehdot. Lue kauden ehdot, ohjeet ja maksutiedot
  • Tiedotamme kaikista kauden tapahtumista mailitse. Tarkista, että ilmoittautumisessa sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
  • Tunnit pidetään säävarauksella. Jos sää on mahdoton treenaukseen, korvaamme ja siirrämme tunnin myöhemmälle.

Tiedotamme kaikista kauden tapahtumista mailitse ja hätätilanteessa tekstiviestitse. Tarkista, että ilmoittautumisessa sähköpostiosoite ja puhelinumero on kirjoitettu oikein.

Miksi harjoitellaan ulkona? Parkour kuuluu ensisijaisesti ulos, jonka vuoksi haluamme järjestää kauden treenit ulkona. Ulkotreenien harjoittelupaikat vaihtuvat, jotta harrastajat pääsevät tutustumaan monipuolisemmin erilaisiin kaupunkiympäristön tarjoamiin treeni mahdollisuuksiin. Vaikka ryhmät liikkuvat paikasta toiseen, treenit alkavat ja loppuvat aina samassa paikassa.

Entä jos sataa? Sateen iskiessä hakeudumme ensisijaisesti harjoittelemaan katosten tarjoamaan suojaan. Jos sää on mahdoton treenaukseen, korvaamme ja siirrämme tunnin myöhemmälle. Tuntien siirosta ilmoitetaan sähkpostitse ja tekstiviestitse.
Mikä ryhmä sopii sinulle?

Varustus parkouriin?▼

Voiko kesken kauden tulla mukaan?

Torstain 31.8. Tunnit peruttu ja siirretty kauden loppuun 12.10.

Perjantain 22.9. Tunnit peruttu ja siirretty kauden loppuun 13.10.