Hiekkaharjun koulun oppilaat tutustuvat parkouriin Parkourkeskuksella.


by Mikael, 06.02.2019
Tänään saapui Parkourkeskukselle ryhmä nuoria koululaisia Hiekkaharjun koulusta tutustumaan Parkouriin. Ohjelmaan kuului lämmittelyä leikin muodossa ja perus-parkourtekniikoiden opettelu turvallisella tavalla. Päästyään vauhtiin oli energiaa katonrajaan asti! Ohjatuissa radoissa asetetaan riittävästi haastetta kaikille jotta mielenkiinto pysyy ja onnistumisen tunnetta tulee koettua.

Parkour on erinomainen urheilulaji nuorelle, kasvavalle ihmiselle.
Nuoressa iässä kehon hermotus kasvaa ja muovautuu paljon nopeammin kuin aikuisiässä, ja siksi on tärkeätä harjoittaa liikkumistaitoja mahdollisimman monipuolisesti jotta myöhemmin elämässä on vankka perusta minkä päälle rakentaa. Tämä prosessi ei vain paranna suorituskykyä, mutta myös suojaa loukkaantumisilta.

Parkourissa kannustetaan vierustoveria onnistumiseen ja haastetaan itsemme suorituksiin. Parkourkeskuksessa ei kilpailla toisia vastaan sillä uskomme että kovin kilpailu käy jokaisessa itsessään. Näin ollen se soveltuu kaiken tasoisille. Useimmat tekniikat parkourissa ovat luontevan tuntuisia ja helpot oppia.


Toivoisimme näkevämme tulevaisessa enemmän Parkouria koululiikunnassa ja teemme töitä sen eteen, että näin myös käy. Parkourkeskus edustaa tilaa missä pidetään hauskaa samalla kun kasvatamme luonnetta ja suoriutumiskykyä.


Kiitos Hiekkaharjun koulu ja sen oppilaat kun kannatte parkourin lippua eteenpäin!

Toivotamme kaikki koulut tervetulleiksi tutustumaan parkouriin Parkourkeskuksella.

Yhteydenotot: info@parkourkeskus.fi