kuukausijäsenyys Parkourkeskukselle voit hankia kuukausijäsenyyden jolla pääset melkein 24/7 harjoittelemaan parkouria tai muita keskuksen lajeja. Keskuksen parkour kausi on kuitenkin etusijalla ja tunnit ovat yleensä arkisin klo 16-20 jolloin salin käyttö on rajoitettu. Voimannurkkaus on kuitenkin käytössä melkein koko ajan, myös kauden tuntien aikana.

Tällä hetkellä valitettavasti emme myy avainkortteja järjestelmän vian vuoksi. Pahoittelut.


Jäsenyys maksaa kuukaudessa 20€/hlö meiltä myös löytyy perhejäsenyys 45€/perhe jolla pääsee koko perhe 4hlö harjoittelemaan.

henkilö kuukausijäsenyys 20€/kk
Perhe 4hlö) kuukausijäsenyys 45€/kk

kulkulätkästä veloitetaan pantti 10€ jonka voi lunastaa takaisin palauttamalla ehjän avaimen.
jäsenyys hankitaan parkourkeskuksen tiskiltä vapaavuoroilla tai sovitusti.

Parkourkeskus
Teerisuonkuja 4
00700 Helsinki
P. 040 7587777
E-mail: info@parkourkeskus.fi

Ensimmäistä kertaa parkourkeskuksella? Ennen kuin saavut salille, lue pelisäännöt ja vastuuvapautus läpi (löytyy alhaalta linkistä). Kun tulet ensimmäisen kerran salille vapaaharjoituksiin, pyydämme sinua lukemaan vastuuvapautuslomakkeen, jolla vahvistat tutustuneesi sääntöihimme ja tiedostat harjoittelevasi omalla vastuulla. Tämän jälkeen olet tervetullut harjoittelemaan salillemme. Alaikäiset harjoittelijat: Alle 18-vuotiailla harjoittelijoilla täytyy olla ensimmäisellä kerralla huoltaja mukana, joka vahvistaa vastuuvapautuslomakkeen alaikäisen puolesta! Muutoin emme voi päästä heitä harjoittelemaan saliin. Tämä koskee siis vapaaharjoittelua, ohjattuun toimintaan osallistuminen ei vaadi lomakkeen allekirjoittamista. Muistathan aina ottaa sisäkengät mukaan! (Tämä turvallisuus ja hygieniasyistä.)

Pelisäännöt ja Vastuuvapautus lue tästä!