Parkourkeskus

Vuonna 2012 perustettu perheyritys ja luonnollisen liikkumisen harjoittelusali Helsingissä. Parkourkeskus perustetiin pitkään lajin parissa olleiden toimesta ja on yhä heidän omistama ja ylläpitämä. Olemme Suomen Parkouryhdistyksen jäsen ja koulutamme uusia ohjaajia lajin pariin.

Tarjoamme luovaa liikkumista lapsille, nuorille ja aikuisille sekä urheilujoukkueille, yrityksille ja kouluille. Järjestämme kursseja ja tilaustapahtumia, kuten syntymäpäivät, polttarit ja yksityistunnit. Suunnittelemme myös parkour-puistoja ja telineitä sopimuksesta. Ota yhteyttä missä tahansa projektissa info@parkourkeskus.fi.

TILAT

Parkourkeskuksen tilat toimivat täydellisesti liikkumiseen. Tilat ovat korkeat ja ilmavat. Ilmanvaihto on liikuntaan tarkoitettu ja lisäksi on koneellinen ilmanvaihto isompaan tuuletukseen. Sosiaalitiloista löytyvät tilavat pukuhuoneet, vessat sekä suihkut naisille ja miehille. Lisäksi on erillinen tilava wc joka toimii pyörätuoli ja liikuntarajoitteisille, sekä sukupuolineutraalina tilana. Tilassa on mukava sohvanurkkaus odotteluun ja rentoutumiseen. Välineet on optimoitu parkour harjoitteluun sekä sirkus, akrobatia, kamppailulajeille ja kevyeen kiipeilyyn. Kompaktissa voimailunurkkauksessa on Roguen sali-välineet tehokkaaseen treeniin. Nurkkauksessa onnistuu perinteiset voimaliikkeet kuten maastaveto, penkkipunnerrus, erilaiset kyykyt ja lisäpaino liikkeet esimerkiksi leuat, dipit, pystypunerrus ja keskivartaloliikkeet.

Arvomme:

  • Lajin juurien kunnioittaminen
  • Kilpailemattomuus
  • Yhdenvertaisuus

Tavoitteemme:

  • Saada ihmiset liikkumaan ja kannustaa heitä kohti terveellisempää elämäntapaa
  • Pitää opetus laadukkaana ja autenttisen parkourin hengen mukaisena
  • Tarjota mahdollisuuksia, ideoita ja motivaatiota liikkujille ilman syrjintää ja kilpailua
  • Edistää lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia sekä opettaa hyviä arvoja ja tapoja
Ilmoittaudu parkour-tunnille >>

Kuukausijäsenyys

Meillä voit tehdä myös omaa treeniä kuukausijäsenyyden muodossa, vain 20€/kk!
Parkour, kehonpaino, voima (sali), akrobatia, sirkus, kiipeily tai kahvakuula mikä sinua vain kiinnostaa.

Liity kuukausijäseneksi >>

Pidätämme oikeudet muutoksiin 2022.