PELISÄÄNNÖT JA VASTUUVAPAUTUS

Rento meininki on meille tärkeintä. Toivomme kaikilta kävijöiltämme vastuullisuutta, jotta harjoittelu olisi turvallista ja toiminta salilla mahdollisimman sujuvaa ja selkeää. Tahdomme, että kaikki viihtyvät.

Ennen osallistumista tunneille tai vapaaharjoitteluun käy lukemassa tästä linkistä:

VASTUUVAPAUTUS


Tässä lisäksi muutamia sääntöjä, joita noudatamme salilla.

Ei huutamista.

Ei piilo- tai hippaleikkejä. Keskus on tarkoitettu luonnollista ja tavoitteellista liikkumista varten. Leikkiessä helposti unohtuu oma varoivaisuus ja muiden huomioiminen.

Ei eväitä saliin. Sohvanurkkaus on eväiden syöntiä varten.

Käytä sisäkenkiä. Hygieniasyistä käytä harjoitellessa sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä.

Treenaa maltilla. Näin vältytään turhilta riskeiltä ja vammoilta. Muista, että meillä jokainen harjoittelee omalla vastuullaan/vanhempien vastuulla (jos alle 18v).

Huomioi muut kanssatreenaajat. Annathan myös muille tilaa harjoitella ja keskittymisrauhan. Kannusta kaveria ja näytä muille hyvää esimerkkiä noudattamalla näitä sääntöjä.

Pidä sali siistinä. Laitathan käyttämäsi välineet ja tavarat takaisin paikoilleen. Siivoa jälkesi sohvanurkkauksessa. Jos huomaat sotkua, ilmoita asiasta henkilökunnalle.

Ilmoita henkilökunnalle, jos jotain on rikki tai muuten huonosti. Jos pukuhuoneesta puuttuu wc-paperia, lamppu on palanut tai jotain on rikki, ilmoita henkilökunnalle niin hoidamme asian kuntoon.

Anna palautetta. Rakentavaa palautetta saa ja pitää antaa niin voimme kehittää toimintaamme.

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena salille ehdottomasti pääsy kielletty!

Ennen kaikkea nauti liikkumisesta ja pidä hauskaa!


Parkourkeskuksen henkilökunnalla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova henkilö keskuksen tiloista.