Yritysesittely

Parkourkeskus on vuonna 2012 perustettu perheyritys ja luonnollisen liikkumisen harjoittelusali Helsingissä. Yritys perustettiin harrastajien toimesta ja on nykyäänkin heidän omistama ja ylläpitämä.
Parkourin lähettiläs jo vuodesta 2003

Haluamme tuoda oikean parkourin kaikille lajista ja luonnollisesta liikkumisesta kiinnostuneiden saataville, heidän tasosta tai kunnosta riippumatta. Tavoitteenamme on saada ihmiset liikkumaan ja samalla nauttimaan siitä. Tarjoamme parkourin ohella myös muita lajeja kuten boulderointia, sirkusta, kehonpainoharjoittelua, voimanostoa ja kuntopiiriä.

Tavoitteemme

  • Levittää luonnollisen liikkumisen ilosanomaa
  • Pitää parkour aitona ja luonnollisena
  • Tarjota mahdollisuuksia, ideoita ja motivaatiota harrastajille ja liikkujille
  • Vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen ennaltaehkäisevästi sekä opettaa hyviä arvoja
  • Kannustaa aikuisia liikkumiseen ja terveellisempään elämään

Tilat

Parkourkeskuksen tilat toimivat täydellisesti liikkumiseen. Tilat ovat korkeat ja ilmavat. Ilmanvaihto on liikuntaan tarkoitettu ja lisäksi on koneellinen ilmanvaihto isompaan tuuletukseen. Tiloissa löytyy sosiaalitilat missä tilavat pukuhuoneet, vessa ja suihkut naisille ja miehille. Lisäksi on erillinen tilava wc joka toimii pyörätuoli ja liikuntarajoitteisille, sekä sukupuolineutraalina tilana. Lisäksi mukava sohvanurkkaus odotteluun ja rentoutumiseen. Välineet on optimoitu parkour harjoitteluun, sekä sirkus, akrobatia, kamppailu ja kevyeen kiipeilyyn. Voimailunurkkaus on kompakti, mutta tehokas. Siellä onnistuu helposti perinteiset voima liikkeet kuten maastaveto, penkkipunnerrus, erilaiset kyykyt ja lisäpaino liikkeet esimerkiksi leuat, dipit, pystypunerrus ja keskivartaloliikkeet.

Kuvat sivuilla: Mikko Zeeco Pirinen, Andy day ja Joona Saloranta.


Ilmoittaudu mukaan parkour maailmaan

Aikuisten parkour-tunnit

Lasten parkour-tunnit

Lasten parkour-leirit

Parkour-synttärit

VapaavuorotHenkilökunnan kuvat ja esittelytPidätämme oikeudet muutoksiin 2022.