Yritysesittely

Olemme vuonna 2012 perustettu perheyritys ja luonnollisen liikkumisen harjoittelusali Helsingissä. Parkourkeskus on pääkaupunkiseudun ensimmäinen parkoursali ja se perustettiin pitkään lajin parissa olleiden toimesta ja on yhä heidän omistama ja ylläpitämä.

Tarjoamme yli 10 vuoden kokemuksella laadukasta parkourin opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille, sekä tahdomme kannustaa kohti terveellisempää elämäntapaa.

Tärkeintä meille on turvallinen harjoittelu. Meillä ei vertailla muihin eikä kilpailla vaan jokainen voi kehittyä ja harjoitella omaan tahtiinsa. Haluamme tarjota jokaiselle turvallisen tilan olla ja harjoitella sekä tahdomme kohdata jokaisen osallistujan yksilönä.

Meillä on toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille sekä tilauksesta urheilujoukkueille, yrityksille ja kouluille. Järjestämme myös kursseja ja tilaustapahtumia, kuten syntymäpäivät, polttarit ja yksityistunnit. Suunnittelemme myös parkour-puistoja ja telineitä sopimuksesta. Ota yhteyttä missä tahansa projektissa info@parkourkeskus.fi.

TILAT
Parkourkeskuksen tilat toimivat täydellisesti liikkumiseen. Tilat ovat korkeat ja ilmavat. Ilmanvaihto on liikuntaan tarkoitettu ja sen lisäksi on koneellinen ilmanvaihto isompaan tuuletukseen. Sosiaalitiloista löytyvät tilavat pukuhuoneet, vessat sekä suihkut naisille ja miehille. Lisäksi on erillinen tilava wc, joka toimii pyörätuolille ja liikuntarajoitteisille, sekä sukupuolineutraalina tilana. Tilassa on mukava sohvanurkkaus odotteluun ja rentoutumiseen. Välineet on optimoitu parkour harjoitteluun sekä sirkus, akrobatia, kamppailulajeille ja kevyeen kiipeilyyn. Kompaktissa voimailunurkkauksessa on Roguen salivälineet tehokkaaseen treeniin. Nurkkauksessa onnistuu perinteiset voimaliikkeet kuten maastaveto, penkkipunnerrus ja erilaiset kyykyt sekä lisäksi lisäpainoliikkeet kuten leuat, dipit, pystypunnerrus ja keskivartaloliikkeet.

Kuvat sivuilla: Mikko Zeeco Pirinen, Andy day ja Joona Saloranta.


Ilmoittaudu mukaan parkour maailmaan

Aikuisten parkour-tunnit

Lasten parkour-tunnit

Lasten parkour-leirit

Parkour-synttärit

VapaavuorotHenkilökunnan kuvat ja esittelytPidätämme oikeudet muutoksiin 2023.